WordPress

WordPress

WordPress е веб софтвер со кој може да се создаде прекрасен веб-сајт, блог или апликација. Ние сакаме да кажеме дека WordPress е бесплатен и непроценлив во исто време.

WordPress користат повеќе од 24% од веб страниците ширум светот – бројка која се зголемува секој ден. Сè, од едноставни веб-сајтови, блогови, до комплексни портали и коорпорациски веб-сајтови, па дури и апликации, се изградени со WordPress.

WordPress ја комбинира едноставноста за корисниците и издавачите со скриената сложеност за програмерите. Ова го прави флексибилнен, но и лесен за употреба.

Со WordPress, можете да создадете било каква веб страна: личен блог или веб-сајт, фотоблог, бизнис веб-сајт, професионално портфолио, владината веб-страница, списание или сајт за вести, онлајн заедница, дури и мрежа на веб-сајтови. Можете да го направите вашиот веб-сајт прекрасен со помош на темите, и да го проширите со додатоците. Можете дури и да создадете ваша сопствена апликација.

logo_500x500

WordPress доаѓа стандардно во комплет со две теми, но ако тие не се за вас има тема директориум со илјадници теми за да се создаде убав веб-сајт. Потребни се само неколку секунди за да му направите целосно преуредување на вашиот веб-сајт .

WordPress е целосно оптимизиран за интернет пребарувачите. За подетална контрола на оптимизацијата на интернет пребарувачите, постојат голем број на приклучоци кои се грижи место вас.

WordPress е достапен во повеќе од 70 јазици. Ако вие или лицето што го уредува веб-сајтот, повеќе би сакале да користите WordPress на друг јазик освен на англиски, тоа е лесно да се стори.

Сакате нов веб сајт?
Сакате да го однесете вашиот веб сајт на повисоко ниво?
Ви треба премиум поддршка?
Есофт Солушн може да го прилагоди WordPress да одговара на вашите потреби совршено. Нашата експертиза лежи во прилагодување на WordPress и премиум поддршка.

Контактирајте го нашиот тим веднаш !

Документација.

Enter your keyword