Orchard

Orchard

Orchard е бесплатен, софтвер со отворен код, фокусиран кон заедницата Content Management System направен врз платформата ASP.NET MVC, што во суштина има за цел да ви помогне да изградите веб-сајтови од постојните компоненти. Компонентите доаѓаат во неколку различни големини и форми кои треба да бидат добро разбрани, ако сакате да бидете продуктивен со нив.

OrchardDashboard

Orchard е изграден со модерната архитектура со што го става на преден план проширувањето, како број еден задача во развојот. Сите компоненти во Orchard може едноставно да се заменат или да се прошират. Содржините се изградени од лесно составливи компоненти. Модулите го прошируваат системот на еден многу специфичен начин, каде што модулот за коментари на пример може да се лесно да се примени на обични страници, блог постови, фотографии или производи. Еден ваков богат кориснички систем ја заокружува сликата и гарантира дека ќе може да го добиете точно тоа што ви треба за вашата содржина.

OrchardNMWebsiteFrontEnd

Сакате нов веб сајт?
Имате потреба од модули или виџети согласно Вашите потреби?
Сакате да го однесете вашиот веб сајт на повисоко ниво?
Ви треба премиум поддршка?
Есофт Солушн може да го прилагоди Orchard да одговара на вашите потреби совршено. Нашата експертиза лежи во прилагодување на Orchard и премиум поддршка.

Контактирајте го нашиот тим веднаш !

Документација.

Enter your keyword