Odoo

Odoo

Odoo е ЕРП софтвер базиран на open-source платформа. Тој во себе ги соединува 4те главни комопненти: Web Site, Продажба, Операции во позадина и Алатки за продуктивност.

Прекрасен. Едноставен. Open Source. Бесплатен. Неограничен број на корисници. Засекогаш.

Open source моделот на Odoo овозможи во развојот да се вклучат илјадници програмери и бизнис експерти и да се создадат стотици апликации во само неколку години.

Ние во Есофт Солушн на нашите клиенти им нудиме инсталација и имплементација на алатките за: „Продажба – CRM“ и „Операции во позадина – Проекти

Продажба – Odoo CRM овозможува :

 • Следење на насоки и можности и можност да се добијат точни предвидувања за понатаму.
 • Превземање на влезните параметри за да се донесат паметни одлуки.
 • Дизајн на сопствени табли за да се добие слика за вашиот бизнис со еден поглед.
 • Одење во длабочина со извештаи во реално време и графикони кои секој кој има право може да ги создаде и да ги сподели.
 • Да направите повеќе за помалку време
 • Автоматизирање на активностите врз основа  на скриптите за продажбата: повици, состаноци, пораки и цитати. Да ги добиете сите информации што ви се потребни, во делот за можности: посети на страници, примени пораки, итн.
 • Преглед во реално време на перформансите од вашето работење и следните активности.
 • Организирање на вашата работа врз основа на вашите закажани следни активности.
 • Останате поврзани со вашите клиенти. Праќјте и примајте пораки во реално време за подобрување на соработката.
 • Брз преглед на она што се случува во вашиот тим. Види, кога некој колега евидентира повик или испраќа понуда. Споделувајте идеи и датотеки во реално време и надополнете ги работите што пропуштивте кога не бевте во канцеларија.

Операции во позадина – Проекти овозможува:

 • Agile Проектен менаџмент
 • Тoa што ви е потребно, на начинот на кој ви се допаѓа.
 • Прогноза за потреби и ресурси
  Распоредете ги вашите тимови низ проектите змеајќи ги во предвид годишните одмори на вработените. Планирајте однапред за претстојните проекти со помош на предвидувањата врз основа на слични проекти и извршете проценка на роковите попрецизно. Споредба на предвидувањата со вистинското работно време на вработените за зголемување на профитабилноста.
 • Искористување на моќта на визуелните информации
  Поедноставување на работните процеси и подобрување на соработката на вработените .
  Расцепкајте го вашиот проект во што помали задачи и доделете ги на вашиот тим за подобрена на соработка.
  Креирајте прилагодени фази за секој проект за да се поедностави прегледот на настаните и да се зголеми вкупната ефикасност на проектот.
 • Дискутирајте за задачите и споделувајте документи.
  Додадете брзи белешки или прикачете датотеки на било која задача и останете поврзани со вашиот тим. Заборавете на бескрајните состаноци за да ги следите проектите. Комуницирајте преку брзите дискусии, пишувајте во еден заеднички документ во реално време, или користите разговор во живо – сето тоа во еден интерфејс!
 • Функционален и динамичен графчки преглед за секоја задача.
  Креирајте графици за да ги анализирате вашите податоци со користење на моќни алатки за пребарување, филтер и функции за групирање, и разновидни, уникатни визуелени интерфејси кои ќе ви помогнат да ги следите и одржувате вашите проекти од секое ниво.

Контактирајте го нашиот тим веднаш !

Enter your keyword