nopCommerce

nopCommerce

nopCommerce е водечки, ASP.NET базиран, open-source за e-commerce платформа. Тоа е решение со сеопфатна карактеристики кое може да се примени за сите видови на корисници од нови онлајн бизниси, кој растат многу брзо, до оние кои барат специфични e-commerce модули и дизајни.

Есофт Солушн ДОО Скопје од Октомври 2016 година е официјален nopCommerce сребрен партнер за развој на решенија.

Во моментов nopCommerce е една од најсигурните, најстабилните и наједноставните ecommerce платформи за проширување. Има повеќе од 1,5 милиони пати симнувања, и повеќе од 25.000 активни интернет продавници кои работат врз платформата на nopCommerce.

Најдоброто нешто во врска nopCommerce е тоа дека навистина е бесплатен, не постојат скриени трошоци или било какви други стапици. Покрај тоа, постои богата архитектура на платформата, има пристап до голем број на бесплатни додатоци спремни за користење – веднаш. Постојат голем број на дополнителни функционалности кои може да се најдат во папката за додатоци и теми. Исто така бесплатната поддршка на Форумите во заедницата е многу важна опција.

nopCommerce може да се инсталира и стартува во неколку минути. Едноставно преземете софтверот и следете ги едноставните инструкции за инсталација. nopCommerce е развиена користејќи ги предностите на најновите технологии кои се располагање.

nopCommerce е оптимизиран за пребарувачите, и овозможува на вашата интернет продавница да ги исполни сите стандарди за пребарувачите. Од пребарување пријателски адреси до правилно структурирана содржина и производи, ќе видите дека nopCommerce е изграден да им помогне на вашите клиенти едноставно и лесно да ги лоцираат сите содржини.

Сакате да се отворите интернет продавница?
Ви треба премиум поддршка?
Сакате да ја однесете вашата продавница на повисоко ниво?
Имате потреба од модули или теми согласно Вашите потреби?
Есофт Солушн може да го прилагоди nopCommerce да одговара на вашата продавница совршено. Нашата експертиза лежи во прилагодување на nopCommerce и премиум поддршка.

Контактирајте го нашиот тим веднаш !

Превземи го nopCommerce бесплатно.
Демо верзија во живо.
Документација.
Форуми за бесплатна поддршка.
Превземи приклучоци од Есофт Солушн

Enter your keyword