TRONpos

TRONpos

Во трговијата на мало и угостителство веќе не е можно без модерна ПОС каса. Од киоск, бурекџилница или фризер па се до големите малопродажни мрежи и ланци на хотели и ресторани, сите имаат потреба од брза и едноставна каса.

Повеќе

Enter your keyword