TRON Inter Center

TRON Inter Center

За успешно водење на едно претпријатие суштинска е употребата на модерен деловен софтвер, бидејќи ова е стратешки ресурс и овозможува остварување на конкурентна предност.

Повеќе
eSystem

eSystem

еSystem - моќно решение за успешни компании. Создаден за работа на мали, средни и големи компании. Овозможува поврзување на работните процеси во целост. Пристап од било каде во светот и поврзување на сите оддалечени локации на еден централен сервер. Целосни и брзи анализи за работењето на компанијата. Целосна интеграција со интернет продавница (B2C & B2B)

Повеќе
Odoo

Odoo

Odoo е ЕРП софтвер базиран на open-source платформа. Ние во Есофт Солушн на нашите клиенти им нудиме инсталација и имплементација на алатките за: „Продажба - CRM“ и „Операции во позадина - Проекти“

Повеќе

Enter your keyword