Orchard

Orchard

Orchard е бесплатен, софтвер со отворен код, фокусиран кон заедницата Content Management System направен врз платформата ASP.NET MVC, што во суштина има за цел да ви помогне да изградите веб-сајтови од постојните компоненти. Компонентите доаѓаат во неколку различни големини и форми кои треба да бидат добро разбрани, ако сакате да бидете продуктивен со нив.

Повеќе
WordPress

WordPress

WordPress е веб софтвер со кој може да се создаде прекрасен веб-сајт, блог или апликација. Ние сакаме да кажеме дека WordPress е бесплатен и непроценлив во исто време. WordPress користат повеќе од 24% од веб страниците ширум светот - бројка која се зголемува секој ден.

Повеќе

Enter your keyword