Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in H:\root\home\esoftsolutions-001\www\esoft\wp-content\plugins\revslider\includes\operations.class.php on line 2364

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in H:\root\home\esoftsolutions-001\www\esoft\wp-content\plugins\revslider\includes\operations.class.php on line 2368

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in H:\root\home\esoftsolutions-001\www\esoft\wp-content\plugins\revslider\includes\output.class.php on line 3169

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in H:\root\home\esoftsolutions-001\www\esoft\wp-content\plugins\qtranslate-x\qtranslate_frontend.php on line 497

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in H:\root\home\esoftsolutions-001\www\esoft\wp-content\themes\pithree\g5plus-framework\options\inc\extensions\customizer\extension_customizer.php on line 373

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in H:\root\home\esoftsolutions-001\www\esoft\wp-content\themes\pithree\g5plus-framework\options\inc\extensions\customizer\extension_customizer.php on line 395

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in H:\root\home\esoftsolutions-001\www\esoft\wp-content\themes\pithree\g5plus-framework\options\inc\extensions\customizer\extension_customizer.php on line 413

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in H:\root\home\esoftsolutions-001\www\esoft\wp-content\themes\pithree\g5plus-framework\options\inc\extensions\customizer\extension_customizer.php on line 417

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in H:\root\home\esoftsolutions-001\www\esoft\wp-content\themes\pithree\g5plus-framework\options\inc\extensions\customizer\extension_customizer.php on line 444

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in H:\root\home\esoftsolutions-001\www\esoft\wp-content\themes\pithree\g5plus-framework\options\inc\extensions\customizer\extension_customizer.php on line 456

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in H:\root\home\esoftsolutions-001\www\esoft\wp-content\themes\pithree\g5plus-framework\options\inc\extensions\customizer\extension_customizer.php on line 475
NopCommerce Средба – 2017 – eSoft

NopCommerce Средба – 19.09.2017

 

Како да отворам интернет продавница? Ова е прашањето кое многумина си го поставуваат!

За таа цел ние организиравме NopCommerce настан и направивме презентација кое е моментално најдоброто и најбрзото решение за отварање Интернет продавница.
Презентацијата беше за NopCommerce платформата, дека отворен код, ASP/.NET (MVC) на кој работат програмери од цел свет и постојано се надградува и проширува во зависност на потребите од клиентите.
Направивме демо инсталација на интернет продавница, внесувавме производи, правевме export/import на производи, внесувавме категории и слично.
Дискутиравме и за начинот на плаќање, кои модули се користат и со кои домашни платежни провајдери може да се склучи договор.Може со сите комерцијални банки во Македонија кои нудат услуга за процесирање на плаќањата преку интернет.

На настанот присуствуваа и клиенти кои имаат интернет продавница изработена во NopCommerce.
За нив беше интересен делот на кој им презентиравме кои се updates следат во новата последна 3.9 верзија на NopCommerce платформата.

Сакате да се отворите интернет продавница?
Ви треба премиум поддршка?
Сакате да ја однесете вашата продавница на повисоко ниво?
Имате потреба од модули или теми согласно Вашите потреби?
Есофт Солушн може да го прилагоди nopCommerce да одговара на вашата продавница совршено.
Нашата експертиза лежи во прилагодување на nopCommerce и премиум поддршка.

Enter your keyword