Е-деловодник

Писарница
Редовна цена: 20.460
Акциска цена: 16.370

Нарачај

Канцелариско работење
Редовна цена: 27.900
Акциска цена: 22.270

Нарачај

Канцелариско и архивско работење
Редовна цена: 37.200
Акциска цена: 29.800

Нарачај

Види Демо

Електронскиот деловодник работи согласно законските прописи во РМ и претставува софтвер за канцелариско и архивско работење.

Електронскиот деловодник е интегрирано софтверско решение за евидентирање и архивирање на вашата документација. Ова решение ја решава вашата главоболка со организацијата и евиденцијата на купиштата хартија.

Веб базираното решение овозможува голема флексибилност при работењето. Апликацијата може да работи на Интернет и да биде достапна од секаде или да работи во Интранет околина каде може да работи само во приватна околина. Достапна за вашиот таблет или паметен телефон во секое време.

Сигурноста е на највисоко ниво така да архивираните документи секогаш се на сигурно место. Целата документација е организирана по сите законски прописи за канцелариско и архивско работење. Врз основа на законските легислативи документите кои се архивирани автоматски се чуваат за дадениот број на години. Во понудата е исто така вклучено:

  • Гаранција за можни грешки 12 месеци
  • Поддршка по телефон во првите 30 дена
  • Упаство за работа во електронска форма
  • 4 јазици (Македонски, Англиски, Албански и Српски)
  • Инсталација на ваш компјутер преку интернет
  • Обука за работа преку интернет и телефон

*Сите цени се во денари и без вкалкулиран данок од 5%

Понудата важи до 30.06.2018 година.

 

Види Демо

Logo_ElektronskiDelovodnik_NaSivo-360x247

Enter your keyword