Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in H:\root\home\esoftsolutions-001\www\esoft\wp-content\plugins\revslider\includes\operations.class.php on line 2364

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in H:\root\home\esoftsolutions-001\www\esoft\wp-content\plugins\revslider\includes\operations.class.php on line 2368

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in H:\root\home\esoftsolutions-001\www\esoft\wp-content\plugins\revslider\includes\output.class.php on line 3169

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in H:\root\home\esoftsolutions-001\www\esoft\wp-content\plugins\qtranslate-x\qtranslate_frontend.php on line 497

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in H:\root\home\esoftsolutions-001\www\esoft\wp-content\themes\pithree\g5plus-framework\options\inc\extensions\customizer\extension_customizer.php on line 373

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in H:\root\home\esoftsolutions-001\www\esoft\wp-content\themes\pithree\g5plus-framework\options\inc\extensions\customizer\extension_customizer.php on line 395

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in H:\root\home\esoftsolutions-001\www\esoft\wp-content\themes\pithree\g5plus-framework\options\inc\extensions\customizer\extension_customizer.php on line 413

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in H:\root\home\esoftsolutions-001\www\esoft\wp-content\themes\pithree\g5plus-framework\options\inc\extensions\customizer\extension_customizer.php on line 417

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in H:\root\home\esoftsolutions-001\www\esoft\wp-content\themes\pithree\g5plus-framework\options\inc\extensions\customizer\extension_customizer.php on line 444

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in H:\root\home\esoftsolutions-001\www\esoft\wp-content\themes\pithree\g5plus-framework\options\inc\extensions\customizer\extension_customizer.php on line 456

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in H:\root\home\esoftsolutions-001\www\esoft\wp-content\themes\pithree\g5plus-framework\options\inc\extensions\customizer\extension_customizer.php on line 475
Кариера – eSoft

Ви нудиме работа во пријатна и динамична средина. Постојано запознавање со нови и современи технологии. Соодветна награда за вложениот труд и време. Ако сакате работа во тим со млади и искусни колеги, тогаш Есофт Солушн е Вашиот избор.

Вработуваме

ЕСОФТ СОЛУШН ДОО Скопје во моментов има потреба од следниов кадар:

 

Администратор на информациски систем (1 работно место)

Потребни квалификации:
 • Кандидатот треба да има завршено високо образование од некоја од следниве области:
  –  информатика и компјутерски технологии;
  –  е-бизнис;
 • Познавање на деловни процеси и системи за материјално и финансиско работење
 • Поддршка и комуникација со корисниците
 • Добро познавање (инсталација и администрација) на Microsoft Windows OS
 • Познавање на MS SQL сервер
 • Најмалку 1 година работно искуство (ERP)
 • Инсталација и администрирање на MS SQL
 • Инсталација и конфигурација на софтвер
 • Програмирање (. NET или VB6) помошни програми при надградување на софтверот (тоа е предност)
 • Возачка дозвола – Б категорија

Испратете CV на dean.kostov@esoft.com.mk со назнака „За администратор“.

 

Студентска Пракса

ЕСОФТ СОЛУШН ДОО Скопје обезбедува студентска пракса за Windows и Web програмери, комерцијалисти за продажба на софтвер и аналитичари и имплементатори на софтверски решенија. Ако сакате да го зголемите вашето знаење со реални практични примери, повелете јавете се кај нас за практична настава.

Испратете електронска порака во која ќе бидат содржани основните информации за вас на dean.kostov@esoft.com.mk со назнака „За студентска пракса“.

Enter your keyword